Αισιοδοξία




Οι πακτωλοί χρημάτων έρχονται. Πρέπει να αγοράσω θησαυροφυλάκιο σαν τον Σκρουτζ να κολυμπάω μέσα στο χρήμα. Χτες ακούστηκε για πρώτη φορά το επικό: "Τον ξέρω τον Σπόρο, τον διαβάζω!!". Πρέπει να αρχίσω να κρύβομαι. Να μη λέω ότι είμαι ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ αυτού του μπλογκ έτσι ώστε να καλλιεργήσω ένα μύθο γύρω από το πρόσωπό μου ανάλογο του Πίντσον. Ή έστω του πιτσιρίκου - κ ας με δώσει ο Μουρούτης όταν πάω να πάρω συνέντευξη από κάποιον στη Βουλή.

Η επανάσταση αναβλήθηκε για άλλη μια φορά, αφού ούτε ο υποβιβασμός της ΑΕΚ κατάφερε να αποτελέσει τη σπίθα που θα την ξεκινήσει, παρά τα αντίστοιχα ευφυολογήματα στα κοινωνικά μέσα (social media). Τελικά αναγνώστη μου, τα μόνα μέσα που θα κοινωνικοποιησούμε ποτέ θα είναι αυτά, που είναι ήδη. Κοινωνικά. Στα οποία είναι συνδεδεμένο ένα ελάχιστο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού και από αυτό ούτε το ένα δέκατο δεν ασχολείται με την πολιτική και ας ποστάρουμε μανιωδώς άρθρα και αναλύσεις εμείς, οι διαφωτιστές του πληκτρολογίου. Και από αυτό το ένα δέκατο αν αφαιρέσεις τους φασίστες, τους νεοφιλελεύθερους, τους κεντρώους, τους "υπεύθυνους κυβερνητικούς αριστερούς", τι μένει; Να σου πω εγώ τι μένει. Ο υπέροχος Κωνσταντίνος Τζούμας και η καλύτερη σκηνή στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου (αν εξαιρέσεις τις ταινίες του Τεό και το "Ας περιμένουν οι γυναίκες")




Άψογη η κυρία λοιπόν που κάνει αυτό που κάνει, άψογοι κι εμείς που "δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα,/προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!" Τον Αλέξη με το άσπρο άλογο (όπως περίμεναν οι Συνασπισμένοι τον Ολάντ πέρσι για να "αλλάξει το κλίμα" και ο Ολάντ βγήκε και όντως άλλαξε το κλίμα. Στο Μάλι. Το οποίο βομβάρδισε), τον Κουτσουμπιλό ο οποίος ανασκουμπώνεται για να θέσει την πλούσια γραφειοκρατική του εμπειρία στη διάθεση του χειμαζόμενου λαού, το Χειμώνα (όχι του Game of Thrones,τον άλλο, του ΠΑΣΟΚ) να πει πάλι καμιά νεοφιλελέ κουτουράδα να σκάσει το πικραμένο μας χειλάκι, βράστα κι άστα αναγνώστη.

Δεν έχω καλή διάθεση. Κάνε κάτι για να με βοηθήσεις, μπορείς. Κλείσε το ίντερνετ και διάβασε ένα βιβλίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου