Η τελευταία ανάρτηση




Αγαπημένε αναγνώστη,


Δηλώνω ότι αναστέλλεται επίσημα η λειτουργία του blog μέχρι νεωτέρας. Ο Σταύρος με τίμησε με την πρότασή του να συμμετέχω στο ΦΡΑΓΜΑ και δεν μπορούσα να αρνηθώ. Ετοίμασε 10 ευρώ και ραντεβού στους δρόμους (Βουκουρεστίου ή Αβραμιώτου, εσύ διάλεξε). Επίσης για να σε τιμήσω, αναγνώστη, θα εισηγηθώ στον Αρχηγό να ονομαστεί η Νεολαία μας ανάλογα με  την έκβαση του τρέχοντος γκάλοπ στα δεξιά (πάντα δεξιά).

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους σταθερούς αναγνώστες μου, αυτούς που διάβασαν και τις 60 αναρτήσεις μου, από το "γιατί;" πέρσι στις 10 Απρίλη, μέχρι το "Εγώ, ο Σταύρος (Μέρος Β') ", πριν από λίγες ημέρες. (Όσο για αυτή την ανάρτηση, αλλά και για την αμέσως προηγούμενη, το Μέρος Α', θα σου εξηγήσω εν ευθέτω χρόνω Αρχηγέ, δεν είναι αυτό που φαίνεται, στο υπόσχομαι). Η ανιδιοτελής αγάπη σας με συγκίνησε βρε μπαγάσικα. Εσάς σκέφτομαι, πως θα την παλέψετε εκεί έξω χωρίς το εβδομαδιαίο (περίπου) φιξάκι σας - τις αναρτήσεις μου. Αλλά η πατρίς και ο νεοφιλελευθερισμός βρίσκονται εν κινδύνω και μας χρειάζονται, εμένα και τον Σταύρο.

On second thought, μπα. Δεν ψήθηκα τελικά. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό οι αναγνώστες του μπλογκ είναι περισσότεροι από τους ψηφοφόρους του Σταύρου, οπότε δεν δικαιούμαι να τους κρεμάσω...Συνεχίζουμε κανονικά, εκτός αν συγκυβερνήσει με κάποιον ο Σταύρος ή η Χ.Α. οπότε τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πόσο ισχυρό wi-fi θα έχει η φυλακή.



Δεν ξέρω να παίζω και κιθάρα διάολε


Σε άλλα νέα, αναγνώστη, οι ναζί αλωνίζουν στην Ουκρανία, η αντεπανάσταση οργιάζει στη Βενεζουέλα, ο Κοντοπίδης κατούρησε στο πλατό του Μπογδάνου, τέτοια, κοσμοϊστορικά γεγονότα λαμβάνουν χώρα εντός και εκτός των τειχών. Ο Σταύρος ανακοίνωσε τους αυνοδοιπόρους του στην κατρακύλα (του ρέματος) και εξέπληξε τους πάντες, γιατί και να προσπαθούσε δε θα έβρισκε χειρότερους - νεοφιλελεύθεροι καθηγητές/πολίστες, αριστεροδεξιές καθηγήτριες πανεπιστημίου που στέλνουν τα ΜΑΤ εναντίον φοιτητών και απεργών, ρετάλια του εκσυγχρονισμού, μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε. Ήδη έφαγε την πρώτη χυλόπιτα από τον Κορτώ αλλά συνεχίζει απτόητος - του έχει τάξει ο Γιάννης ότι θα παρουσιάσει στην εκπομπή του δημοσκόπηση που θα του δίνει 52%. 


Σε επόμενη ανάρτηση, λατρεμένε αναγνώστη, θα σου παρουσιάσω την επική ιστορία ανεύρεσης οικίας για τον Ν., μια αποστολή που στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία με την ανακάλυψη της Φωλιάς. Προς το παρόν σε αφήνω με Sun Kil Moon και την εξής τραγουδάρα:



Sorry that I could never love you back
I could never care enough in these last days


Υ.Γ. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Αυτή την Πέμπτη 6/3 κλείνουμε 20 dj sets στα φιλόξενα decks (sic) του Zazzium Bar, εκεί στην Ιπποκράτους και Διδότου, και το γιορτάζουμε!! (Πως σου φάνηκε ο πληθυντικός μεγαλοπρεπείας, αναγνώστη;) Λοιπόν, όποιος αναγνώστης πλησιάσει τον dj και απαντήσει στην ερώτηση "Σε ποιο μήνα γίνεται η πολυπόθητη Επανάσταση σύμφωνα με τον Καζαμία 2014;" κερδίζει ένα σφηνάκι της αρεσκείας του! Σας περιμένω με τις σωστές απαντήσεις και με πολλή όρεξη για μουσική. 



90's και τα μυαλά στα κάγκελα









4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΚΟΨΟΧΟΛΙΑΣΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΑΝΣΡΤΗΣΗ........ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΉΣΩ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΟΥ......ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάνω που δεν είχα ποιόν να ψηφίσω απ' το Ποτάμι, αλλά κι άλλη ματαίωση τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή