χτες βράδυ ένας ντι-τζει μου έσωσε τη ζωή




Κατεβαίνεις στην πορεία χτες και απογοητεύεσαι από τη συμμετοχή (άλλο που εσύ έχεις καλή παρέα). Ακούς μετά από τα καθεστωτικά μέσα ότι η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και αναρωτιέσαι
πόσο ψηλά έχεις θέσει τον πήχη πια. Μετά πας σε μια συνέλευση μεταπτυχιακών και (αν εξαιρέσεις την πλειοψηφία των συμμετεχόντων που είναι συνειδητοποιημένοι πολιτικά) αφουγκράζεσαι τα προβλήματα μέρους της σημερινής νεολαίας, όπως πχ ότι δεν έχουν πάρει διόρθωση σε εργασίες τους...Ναι ρε μεγάλε, εδώ απολύεται το σύμπαν, με το νέο κανονισμό σπουδών καθιερώνεται κι επίσημα η μαύρη και απλήρωτη εργασία στο Πολυτεχνείο και ο καθηγητής θα έρθει σπίτι σου να διαβάσει τι έγραφες εσύ μέσα στη ζέστη του Αυγούστου και να σου κάνει υποδείξεις. Μισό λεπτό να ορίσουμε σαν συνέλευση μια τριμελή επιτροπή από 5-6 άτομα να πάμε να στον φέρουμε...Τίποτα, η λύση είναι μία, αναγνώστη (όχι τα γκούλαγκ, μη γίνεσαι κακός):




When the boss comes callin' we gotta organize


Για να μην τα βλέπω όλα μαύρα, αναγνώστη, είναι η πρώτη φορά που υπάρχει ένας υποτυπώδης απεργιακός συντονισμός. Απέχουμε πάρα πολύ βέβαια από το χρυσελεφάντινο όραμα της γενικής απεργίας διαρκείας αλλά κάτι κινείται μετά τη θερινή ραστώνη (που έχει κρατήσει 3,5 χρόνια τώρα). Όπως και να έχει, the winter is coming, και αν δεν κάνουμε κάτι θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα, ακόμα και να μη μας λένε Σταρκ. Και μέσα σε όλα, έχασα χτες λόγω της συνέλευσης την καλύτερη ιντερνετική ραδιοφωνική εκπομπή του κόσμου όλου, την οποία, αναγνώστη, να την ακούς κάθε Δευτέρα 8-10 από εδώ: http://raspistation.blogspot.gr/p/get-flash-player-to-see-this-player.html. Ε., έχεις την καλύτερη ραδιοφωνική φωνή και διαλέγεις τα καλύτερα τραγούδια και κάνεις τις καλύτερες αφιερώσεις και ξέρεις απέξω όλες τις ατάκες από το "Ας περιμένουν οι γυναίκες" και δε θα ξαναχάσω εκπομπή σου, στο υπόσχομαι.

Μπορεί να παρατηρείς μια έλλειψη συνοχής και θέματος αναγνώστη αλλά παραδέξου το, γι'αυτό με διαβάζεις. Αφού κι εσύ κουκουρούκου είσαι. Τέλος πάντων, δώσε βάση στο υστερόγραφο γιατί είναι όλα τα λεφτά.

Υ.Γ. 15.000 είναι οι δραχμές με τις οποίες περνάγαμε ολόκληρες εβδομάδες παλιά. 15.000 ευρώ ήταν ένα φυσιολογικό ετήσιο εισόδημα προ κρίσης. 15.000 είναι ο αριθμός των θεατών σε ντέρμπυ στην Ελλάδα και σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στην Αγγλία. 15.000 κατοίκους έχει ο καποδιστριακός Δήμος Ζαχάρως. ΠΑΝΩ από 15.000 είναι οι προβολές του Σπόρου πια, σε πέντε μήνες ύπαρξης.... Ευχαριστώ πολύ αναγνώστη για την αγάπη σου και δεσμεύομαι να συνεχίσω να προσφέρω το κοινωνικό έργο που έχω αναλάβει - με μεγάλο κόστος σε καφέδες και τσιγάρα. Όπως και τη μουσική σου ενημέρωση - αν θέλεις ταχύρρυθμα έλα την Τετάρτη 18/9 στο Zazzium Bar (Ιπποκράτους και Διδότου) όπου θα βάλω μουσική. Μουσική απλή, λιτή και απέριττη, σαν αυτή.




Ελάτε, είναι πολύ ωραίο μαγαζί
και θα περάσουμε φίνα





6 σχόλια:

  1. α, να χαθείς βρε σπόρε...με συγκίνησες πάλι....απο τούδε και στο εξής(εεε????) σπονσοράρω τσιγάρα και καφέδες με τα χρήματα που βγάζω στην μία απο τις 3 δουλειές που κάνω... και αν δεν φτάσουν χαλάλι σου άτιμο...χτυπάω και μια τέταρτη για πάρτη σου!!!
    Ο ΣΠΟΡΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ
    ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέλω πανό στην Ιπποκράτους

      Διαγραφή
    2. για αύριο δεν υπόσχομαι....αλλά με spray κάτι μπορεί να γίνει

      Διαγραφή