Θυμάσαι ΙΙΙ




Με έπεισες να αρχίσω να γράφω αυτό το blog. Με κράταγες αγκαζέ χτες στα σκαλάκια της Καλλιδρομίου. Ακούς τη γκρίνια μου για κάθε παρανοϊκό πράγμα που συμβαίνει στη ζωή μου, ακόμα και τώρα που είσαι 8 μηνών έγκυος.  Με ρώταγες πως είμαι κι ας ήσουν στο Μπιλμπάο ένα χρόνο. Καθιερώσαμε τα τρίωρα ψυχαναλυτικά τηλεφωνήματα Χαλάνδρι - Εξάρχεια. Με έκανες να γελάω με τις ιστορίες σου. Με ρώτησες χίλιες φορές "γιατί το κάνεις;" Έζησες στη Ρουέν και μιλάς γαλλικά με νορμανδική προφορά. Έκανες ραδιοφωνικές αφιερώσεις όταν στο ζήταγα. Μου έστειλες Ρίτσο στο chat του facebook. Είδες Misfits γιατί σου είπα ότι είναι ωραία σειρά. (Έχει πλάκα, αναγνώστη, ψάξε την). Κουβάλησες την καρέκλα που έκλεψα από το Circus στις 5 το πρωί. Ήρθες μαζί μου κάπου για να βρω μιαν άλλη. Είσαι μονίμως μεθυσμένη και μου λες καφρίλες αλλά σε συγχωρώ. Γελάς δυνατά και με χτυπάς στον ώμο. Με παίρνεις διακόσια τηλέφωνα τη μέρα γιατί ανησυχείς για μένα. Είσαι στο Ηράκλειο και μου λείπεις. Μου μιλάς για πολιτικομηχανιλίκια. Χώρισες μετά από 10 χρόνια σχέση επειδή με άκουσες που σου είπα "Προχωρήστε ή λήξτε το". Έγραψες τον "Ανταπαντοσπόρο" που μπορεί να χάθηκε, καθώς είναι αποθηκευμένος στο χαλασμένο λαπτοπ. Μου έδινες συμβουλές από την Ολλανδία (όχι μαστουρωμένη, ελπίζω). Σημείωσες το όνομα του Μαρνελάκη για να ψάξεις γραπτά του την επόμενη μέρα.


 "Τουλάχιστον αν όλα αυτά δε γίνονται από φόβο, ή από ανία, ή από συναδελφική διάθεση":



  
Μόνο φουσκωμένα λόγια και καμώματα και πόζες

Αν ήσουν ΕΝΑΣ άνθρωπος θα σε παντρευόμουνα. Εσύ δε χρειάζεται να κάνεις όλα αυτά, απλά να θες να είσαι εδώ. Δύσκολα πράγματα ε; Καλή καρδιά!



7 σχόλια:

  1. κάθε δύο μέρες περνάω και το ξαναδιαβάζω διότι με συγκινεί και τα λες ωραία και μετρημένα και είπα να γράψω κι εγώ το πρώτο μου σχόλιο λιλιλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι μια γλύκα ραδιοφωνική παραγωγάρα. Θέλω να σκέφτεσαι από τώρα τραγούδια που θα μου αφιερώνεις το χειμώνα..

      Διαγραφή
  2. μετά από τρεις μήνες με ξεπερνά ακόμα αυτή η ανάρτηση
    -Κρηπώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το καλό που σου θέλω.
    Φανατικός ακροατής σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή