Συντρόφισσσα Στικούδη στη Wild Wild WestΑναγνώστη, η ηθική και πολιτιστική κατάπτωση αυτής της χώρας δεν έχει τελειωμό. Μα είναι δυνατόν κάποτε στα πανηγύρια του Νομού Ηλείας να ακούγαμε την Έφη τη Θώδη (πριν γίνει πανελληνίως γνωστή και την μουρλάνετε τη γυναίκα, Αθηνέζοι) και τη Γωγώ την Τσάμπα και φέτος να έχουμε τον Στάθη τον Αγγελόπουλο; Πόσο πιο χαμηλά με Συριζα πια αυτή η χώρα; Σε λίγο θα μας φέρουν και τον Χατζηγιάννη με τόση στροφή στην ποιότητα να πούμε. Και δεν ήταν καν ο πατέρας, που τον γουστάρει και ο Τζιμάκος."Πάντως εγώ τον γουστάρω τον Αγγελόπουλο"

Άσε που μετά εμφανίστηκε στο Παρά Θιν' Αλός η Κατερίνα η Στικούδη, ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΟ. Τι χωρίς είσοδο ρε Κατερίνα; Η Γωγώ η Τσάμπα ποτέ δεν καταδέχτηκε να παίξει τσάμπα. Στο μαγαζί που έχουν παίξει ονόματα της νύχτας από Λεμπέση (τον θυμάσαι αναγνώστη;) μέχρι τον σύντροφο ΚΚΕ Νιβο με τους Γκοιν τους Θρου και είχαν όλοι εισιτήριο (τι πάει να πει πως κλείνεις παραλία και βάζεις εισιτήριο; Ηλεία είσαι, δεν μασάς), έρχεται η Κατερίνα και παίζει δωρεάν; Πάλι καλά που δεν πήγαν τα έσοδα από το μπαρ για τα δικαστικά έξοδα των Πυρήνων της Φωτιάς, ένα ίσιωμα τα έχουμε κάνει όλα.

Γενικά ένα περίεργο καλοκαίρι, αναγνώστη, που μια προβολή ταινίας του (γλύφτη του Σαμαρά, να μην ξεχνιόμαστε, και γενικά ερπετοειδούς) Ρένου Χαραλαμπίδη σε μια ταράτσα είναι ικανή να κάνει τη γουρνοπούλα να σου κάτσει στο λαιμό, που όλοι γύρω σου σου δίνουν την αίσθηση ότι είναι κάπου αλλού από εκεί που θα ήθελαν να είναι,  ή μπορεί να είμαι κι εγώ μόνο, αναγνώστη, γενικά το 2016 είναι μια χρονιά που δεν λέει να τελειώσει, μας κάνει γλυκό έρωτα από πίσω, με προφυλακτικό μεν, ατελείωτο δε, δεν θα μπορούμε να κάτσουμε σε λίγο, τελείωνε ρε 2016 επιτέλους, τι, έχεις άλλο τόσο, μόλις πέρασες τη μέση, εμείς δεν θα έχουμε μέση σε λίγο, καλά κρασιά. 

Κι ευτυχώς που υπάρχουν τα βιβλία και η Μουσική, να λες. Το λέω. Και που φωτίζεται η οθόνη του κινητού από ένα μήνυμα που φωτίζει το σκοτεινό σύμπαν, αυτή τη ρημάδα ατελείωτη νύχτα. Και νιώθεις το μεγαλείο της καταληκτικής φράσης "All is forgiven".


"I saw my fears in your eyes, you saw your fear in mine, we watched it burn TOGETHER"
που έχω βάλει εκείνο το φλογοβόλο πάλι, μια ζωή το βλέπω μπροστά μου 
όταν δεν το χρειάζομαι κι όταν το θέλω ψάχνω μια ώρα σαν τρελός.


Θέλω να έρθει ο Σεπτέμβρης. Αύριο.


Υ.Γ. 1 Μιχάλη εντάξει;
Υ.Γ. 2 Ποιος Ρένος; Να μου έλεγες Ρένος Αποστολίδης, να ένας αξιοσέβαστος δεξιός, ποιος Χαραλαμπίδης;
Υ.Γ.3 Ποια Στικούδη; Ποια Αμστελ;2 σχόλια:

 1. Εντάξει! Βρισκόμαστε βέβαια, όπως και οι ομάδες, σε περίοδο προετοιμασίας-το κατανοώ-θα είμαστε έτοιμοι όμως στην κανονική περίοδο. Εγώ ας πούμε ασχολήθηκα με την Κορακάκη, τι να κάνουμε; Δεν υπάρχουν ειδήσεις αδερφέ τον Αύγουστο.
  Πάμε λοιπόν, καμιά Μπερ Σεβά δεν μπορεί να μας κόψει το δρόμο, πάμε Δυνατά και Ελληνικά και καλή καλή Χρονιά!
  ΥΓ Το Ταγκ Σαμαράς κατάργησέ το. Να ξεχαστεί πια αυτός ο τύπος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το ταγκ δεν φταίει το κακομοιρο...Εξάλλου κάπου, κάπως, κάποτε θα μιλήσω για τον Τρυφωνα Σαμαρά ή για την μπαλαδοφατσα από τις λίγες, με το μαλλί του Τρυφωνα, πρώην φερελπιδα γιο πρώην ποδοσφαιριστη, Γιώργο Σαμαρά...

   Διαγραφή