Ψιτ, facebook; Να σου πω λίγο...




Άκου, facebook. Το ξέρω ότι είσαι πλέον μια νομική οντότητα αλλά εγώ, σύμφωνα με το καταστατικό της Ρώμης, τη συνθήκη του Μάαστριχτ (φτου κακά) και τη Magna Carta είμαι πιο γαμάτος και έξυπνος από την κυρά Σούλα απέναντι (που αφήνει βορά στις ορέξεις σου τις φωτογραφίες των διακοπών της στην Τήνο με τις άλλες θεούσες της γειτονιάς) και ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ρητά και απαρέγκλιτα να με ξεφτιλίσεις παγκοσμίως χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες και τα στοιχεία που ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ανέβασα. Το νοητικό μου επίπεδο μπορεί να είναι χαμηλό και να μην καταλαβαίνω ότι ένα ηλίθιο κείμενο στον τοίχο μου δεν έχει καμία νομική ισχύ, ειδικά από την ώρα που έχω συμφωνήσει στους Όρους και Προϋποθέσεις που εσύ, ω facebook, μου έχεις θέσει για να μπορώ να σε χρησιμοποιώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μου αφαιρεθεί το δικαίωμα ψήφου και να ευνουχιστώ χημικά, για να μην αναπαραχθεί η βλακεία που με δέρνει (αν και ακούγονται όλο και περισσότερες τέτοιες φωνές τελευταία). 


Επιπροσθέτως, facebook, ΑΠΑΙΤΩ, με αυτό το μεγαλειώδες μου κείμενο, να εμφανίζονται συχνότερα στο home των επαφών μου τα καταπληκτικά μου στάτους και κυρίως οι αναρτήσεις από το μπλογκ μου. Γιατί μπορεί να μην έχω βάλει διαφημίσεις - και δε θα βάλω ποτέ, τα έχουμε πει αυτά αναγνώστη - αλλά σύμφωνα με τη συνθήκη του Κλερμόν - Φεράν, το διάταγμα των Μεδιολάνων και τη Νίκειο Ειρήνη, έχω ΔΙΚΑΙΩΜΑ να με προωθείς και να με διαφημίζεις σαν Σπόρο, από τη στιγμή που σου κάνω τη χάρη και σε χρησιμοποιώ. Ακόμα, facebook, θα ήθελα να φτιάχνεις αυτόματα events για τις Παρασκευές που βάζω μουσική στον Σχοινοβάτη (τόσα έχω φτιάξει, ξέρεις πως να το κάνεις, ω ύπουλη και άτιμη πολυεθνική εταιρεία) και για όποια άλλη μέρα σε όποιο άλλο μαγαζί τύχει να δουλέψω. Και μη μου λες εμένα, facebook, ότι το υπόλοιπο πρόγραμμά μου δεν είναι σταθερό - εσύ έπρεπε να το ξέρεις, κι ας μην το ξέρω εγώ. Εσύ όλα τα ξέρεις (σύμφωνα με τη συνθήκη των Σεβρών και τη συμφωνία της Γιάλτας).




Κι όμως φίλε μου, ΕΙΝΑΙ.
Κι ακόμα περισσότερο.


Και μιας και τα λέμε, facebook, δηλώνω προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι πραγματικά χαίρομαι πολύ που δεν υπάρχει όριο IQ κάτω από το οποίο να απαγορεύεται η χρήση σου, και θα πρέπει να χαίρεσαι κι ΕΣΥ, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση θα έχανες το 80% των χρηστών σου. Η συνθήκη του Κιότο και η συμφωνία της Βάρκιζας, της Καζέρτας ΚΑΙ του Λιβάνου (δεν το περίμενες ΑΥΤΟ, ε facebook;;), με καλύπτουν στην περίπτωση που αποφασίσω να πάρω τα ψηφιακά όπλα και να σου κηρύξω τον ψηφιακό πόλεμο, σβήνοντας τον λογαριασμό μου, σε περίπτωση που δεν συμμορφωθείς ΑΜΕΣΑ στις υποδείξεις μου. Και, facebook, μην με υποτιμάς. Εγώ και οι όμοιοι μου βγάζουμε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ-ΝΔ εδώ και 40 χρόνια στην Ελλάδα. Είμαστε πολλοί. Είμαστε Ανώνυμοι. Είμαστε Λεγεώνα. Είμαστε χαζοί (σύμφωνα με τις συνθήκες του Αγίου Στεφάνου και των Βερσαλιών).


Υ.Γ. 1 Αναγνώστη, κάνε κόπυ πέιστ το λινκ για αυτή την ανάρτηση κάτω από κάθε φίλο σου που ποσταρει το ηλίθιο κείμενο που κυκλοφορεί αυτή την περίοδο στο facebook. (Η, εναλλακτικά, πόσταρε το στον τοίχο 5 τυχαίων φίλων σου με την παρότρυνση να το ποστάρουν σε άλλους 5 και με την απειλή ότι αν δεν το κάνουν θα τους χαλάσει το ψυγείο).

Υ.Γ. 2 Διαφημίσεις μπορεί να μη βάζω, για ιδεολογικούς λόγους, αλλά στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μεγάλο μου χορηγό, Αργύρη Μπρασκαφούτα, Επισκευές Ψυγείων, Σούρμενα.

2 σχόλια:

  1. ΓΑΜΑΤΟ. Εχω πεθάνει στο γελιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...'νταξ....είσαι σταθερή αξία φίλε μου....νομίζω οτι με άκουσαν στην Αργολίδα.....σ'αγαπώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή