"Κάποια Ζώ(δι)α δε με πιστεύανε" Β. Λεβέντης (Part 2)




(Το πρώτο μέρος μπορείς να το βρεις εδώ, αναγνώστη)

Μετά την επιτυχία που είχε το πρώτο μέρος, συνεχίζω και ολοκληρώνω την περιήγησή μου στον μαγικό, ονειρικό και εντελώς βλακώδη κόσμο των ζωδίων. Δε θα δεχτώ ερωτήσεις μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ούτε θα ασχοληθώ περαιτέρω με κάτι τόσο ανούσιο. Ευχαριστώ. Που είχαμε μείνει, αναγνώστη; Α, στους Καρκίνους.


  • Στους Καρκίνους δεν αρέσει τίποτα γιατί είναι γρουσούζηδες και γκρινιάρηδες. Περπατάνε πλάγια και τη βρίσκουν με τα ποτάμια και τις λίμνες. Είναι εξαιρετικοί υδραυλικοί και μηχανικοί αυτοκινήτων, ένεκα οι δαγκάνες, αλλά και τρομερά τσιγκούνηδες. Διάσημοι Καρκίνοι: Ο Καλαμάρης από τον Μπομπ Σφουγγαράκη, ο Βαρδινογιάννης, ο Στουρνάρας, όλα τα πρώην αφεντικά μου.
  • Στους Λέοντες αρέσουν τα στέμματα και το Game of Thrones. Έχουν μια τάση να μακραίνουν το μαλλί (είτε τους πηγαίνει είτε όχι) και να νομίζουν ότι είναι γεννημένοι ηγέτες, ενώ τα τσιταχ (πάντα ήθελα να γράψω "τσιταχ" κάπου μέσα στο blog αναγνώστη) είναι πιο γρήγορα, οι ελέφαντες πιο δυνατοί και οι αντιλόπες πιο ωραίες από αυτούς. Διάσημοι Λέοντες: Εγώ, ο Σίμπα, ο Μουφάσα, ο Σκαρ, ο χρυσός των Καννών, η λέαινα των Songs:Ohia.                                

Αυτή. Τι κομματάρα...

  • Στους Παρθένους αρέσει η πορνογραφία. Έχουν ακμή ανεξαρτήτως ηλικίας, μια τεράστια συστολή απέναντι σε άτομα του αντίθετου φύλου και μια κοινωνικότητα που αγγίζει το ναδίρ (τις καλές μέρες). Τους αρέσουν επίσης τα ανεξερεύνητα τοπία, η επιφάνεια του πλανήτη Άρη και η ιδέα να φτάσει ο Ολυμπιακός στους 4 του Champions League. Διάσημοι Παρθένοι: ο ετών 40, όλοι μας μέχρι κάποια ηλικία, ο Άδωνης Γεωργιάδης και ο πρώην ψηφοφόρος ΠΑΣΟΚ και νυν ΣΥΡΙΖΑ (γνωστός και ως "αναγεννημένος χριστιανός")
  • Στους Ζυγούς αρέσει η ισορροπία. Δε γουστάρουν να τους λύνουν οι φαντάροι ούτε να τους κατηγορούν οι υπέρβαροι. Είναι γενικά άτομα που προσπαθούν να τα έχουν καλά με όλους, αποτυγχάνοντας οικτρά συνήθως. Διάσημοι Ζυγοί: η ΔΗΜΑΡ, οι ειδικοί μεσολαβητές του ΟΗΕ, ο Πρετεντέρης (λόγω της θεωρίας των 2 άκρων) και η ζυγαριά στο Monty Python and the Holy Grail, που εξισορροπεί μια "μάγισσα" και μία πάπια.                                                                                                                                           

Ας μην ήταν ο Βασιλιάς Αρθούρος (Λέοντας προφανώς)
να αναφωνήσει "a duck" κι ακόμα θα ψαχνόντουσαν

  • Στους Σκορπιούς αρέσει το δηλητήριο. Έχουν γενική ανοσία σε τέτοιου είδους σκευάσματα και τους αρέσει να τσιμπάνε τους γύρω τους. Είναι κακιασμένοι γενικά αλλά αν βρεις το ευαίσθητο σημείο τους... πρέπει να τους χτυπήσεις σε αυτό γρήγορα και θανατηφόρα, πριν προλάβουν να χύσουν το δηλητήριο τους. Διάσημοι Σκορπιοί: ο Μιθριδάτης(ο βασιλιάς, όχι ο ράπερ), ο Κορκολής, οι Scorpions, ο Χίτλερ, ο Μιχαλολιάκος και οι χίπστερ. Όλοι.

Υ.Γ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις συντρόφισσες Κ. και Β. που μου έδωσαν τη δυνατότητα να διασκεδάσω τα στίφη των καλεσμένων τους χτες σε κάποια γραφεία κάποιας πολιτικής οργάνωσης και να ανανεώσω το ραντεβού μου με τους χτεσινούς χορευτές για την Πέμπτη στο Zazzium, Ιπποκράτους και Διδότου. (Λέων - το μαγαζί - γιατί βασιλεύει στη νυχτερινή Αθήνα, τουλάχιστον τις Πέμπτες).

5 σχόλια:

  1. ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΜΟΝΟ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ \m/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει, το παράκανα με αυτούς, το ομολογώ. Και καλά ο Χιτλερ και ο Μιχαλολιάκος. Το "ολοι οι χιπστερ" ήταν too much. Παλι καλα που ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ.

      Διαγραφή
  2. Πάλι σε διαβάζω φρέσκες σπορε........κρίμα που δεν έχει άλλο ζώδιο.....να γράφεις πιο συχνά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα ομως για τους σκορπιούς.και εγω σκορπίος ειμαι δεν ειναι πια και τοσοοοο κακή.. είναι όλα εμπνευσμενα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάει, θα φτιάξω μπλούζα "Σκορπιοί σας αγαπω, συγγνώμη"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή