Χάλοουιν μάι ας






Και που λες, αναγνώστη, οι χίπστερ γιόρτασαν το Halloween στην Αβραμιώτου, όπως είναι παράδοση στη χώρα μας εδώ και δεκάδες χρόνια. Κολοκύθες σκαλίστηκαν, αποκριάτικα κουστούμια φορέθηκαν, serial killers ξαμολήθηκαν, όλο το deal. Οι ειδήσεις έχουν εκτεταμένα ρεπορτάζ για την άνοδο στην τιμή της γαλοπούλας ενόψει Thanksgiving, Παναθηναικός και Ολυμπιακός προετοιμάζονται εντατικά για το Super Bowl, μόνο η Labour Day θα τη γλιτώσει γιατί στην Ελλάδα δεν έχει πλέον Labour. Η δε παρέλαση για τη μέρα της Ανεξαρτησίας στις 4 του Ιούλη θα αποτελέσει πεδίο δόξης λαμπρό για τη μαθητιώσα νεολαία, καθώς θα έχει την ευκαιρία να επιδείξει το μαύρισμα, τα tattoo και τα μαγιό της.



Νεαρή σημαιοφόρος από τις Τζιτζιφιές 
επιδεικνύει πατριωτικό πνεύμα


Αλλά τίποτα δεν ξεπερνάει τα αγνά παιδικά μας χρόνια. Θυμάμαι που παίρναμε τους δρόμους στην μικρή επαρχιακή πολίχνη όπου μεγάλωσα και λέγαμε στους ανυποψίαστους κατοίκους "τρικ ορ τριτ" και μας έδιναν γλυκά τα οποία μετά πουλούσαμε σε ζαχαροπλαστεία για να μας δώσουν λεφτά να τα παίξουμε στα ηλεκτρονικά, γιατί αυτό μας ένοιαζε, αναγνώστη, ποιος σκοτίστηκε για τα γλυκά. Μην το πει όμως κανείς στους χίπστερ ότι γιορτάζαμε το Halloween 20 χρόνια πριν από αυτούς γιατί θα πάνε να ανακαλύψουν καμία τρελή γιορτή των Σαολίν μοναχών ή των Αβοριγίνων της Αυστραλίας ή κάτι παρόμοιο και θα μας πρήξουν με αυτό.  




Να γιορτάζαμε τους Helloween και αυτό
το επικό τους βίντεο να το καταλάβω


Τέλος πάντων, είναι τόσο απίστευτοι οι χίπστερ ώρες ώρες που ούτε να τους κράξω δεν έχω κουράγιο πια. Περιμένω απλά να δω τι άλλο θα σκαρφιστούν, ελπίζοντας παράλληλα να πάθουν αλωπεκία στα μουστάκια, όπως λέει και μια ψυχή...

Σε άλλα νέα της εβδομάδας το παρακράτος οργιάζει, μεθαύριο στην πορεία θα βρέχει, ο Τατσόπουλος είπε τον Γλέζο "γεράκο από τον Αστερίξ", ο Μήτρογλου ήταν 3 μέτρα οφσάιντ αλλά βέβαια, αυτά δε σφυρίζονται ποτέ, και διάφορα άλλα τέτοια αλλά ποιος νοιάζεται; Εδώ είχαμε Halloween!

8 σχόλια:

  1. τα κακά της παγκοσμιοποίησης, δε βαριέσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα καλά των χίπστερ (για να σκάει λίγο και το χειλάκι μας μέρες που είναι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξαναδές το γκολ του Μήτρογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξαναείδα. Έχεις δίκιο. 4 μέτρα οφσάιντ, όχι 3, και επιθετικό φάουλ και μπρος πίσω και βήματα...

      Διαγραφή
  4. ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΦΙΛΕ ΣΠΟΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΘ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΕΞΑΙΣΙΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά αναγνώστρια. Σίγουρα έκανες τον καλύτερο ύπνο μετά.

      Διαγραφή
  5. Φίλη μου στο fb ανέβασε χτες νέο album φωτογραφιών με τίτλο "Halloween '13". Αυτό μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρώτα τη αν θυμάται τι έκτακτα που τα περάσαμε στο Halloween '98.

    ΑπάντησηΔιαγραφή