λίγη μπαλίτσα (λίγη όμως)








Ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη από τους άσχετους με τα αθλητικά αναγνώστες μου (υποπτεύομαι ότι ανέρχονται στο 83,55% του συνόλου περίπου) αλλά θα ασχοληθώ λίγο με μπάλα. Πραγματικά ΛΙΓΟ όμως γιατί μετά θα περιλάβω τους χίπστερ και τους νεοχίπιδες. Στην ίδια ανάρτηση, ναι. Γίνεται, ναι. Όχι, δε θα είναι θαύμα λόγω Μεγάλης Εβδομάδας. Θα μπορούσε να κάνει αυτή τη σύνδεση και ένας Πασπίτης. Τόσο προφανής είναι. Πως; Ε σταμάτα να διακόπτεις και διάβαζε. Τεμπέλη/α.


Αποκλείστηκε λοιπόν η Μπαρθελόνα από τη Μπάγερν Μονάχου. Με συνολικό σκορ στους 2 αγώνες 7-0. 7 γκολ η μια ομάδα, 0 η άλλη (εντάξει σε 2 αγώνες, όχι σε έναν όπως σε μια μαγική χειμωνιάτικη βραδιά στο Τορίνο, αλλά και πάλι). 4 στη Γερμανία, 3 σε εκείνο το κατασκεύασμα  το ωοειδές, που ΟΧΙ wannabe αρχιτέκτονα χιπστερά άσχετε, ΔΕΝ είναι Γκαουντί, γήπεδο είναι. Ωραία; Ωραία. Κέρδισε και προκρίθηκε η ομάδα που έπαιξε πολύ καλύτερα και στα δύο αυτά παιχνίδια, που κάνει 40ρες μπαλιές χωρίς να ντρέπεται για αυτό, που δεν αλλάζει 234545 φορές τη μπάλα στη μεσαία γραμμή μέχρι να κοιμηθεί από βαρεμάρα η αντίπαλη άμυνα και να της βάλει γκολ μετά, κλπ, κλπ. Και δεν κέρδισαν "οι Γερμανοί της Μέρκελ" τους "Καταλανούς συντρόφους" γιατί και τα 2 brand names είναι πολυεθνικές εταιρείες με παίκτες και οπαδούς σε όλο τον κόσμο και τρελά κέρδη από μαρκετινγκ ετησίως. "Ναι αλλά η Μπάρτσα δεν έχει διαφήμιση στη φανέλα". Ψιτ, τύπε που έχεις μείνει στα '90s: News Flash: Παλιά, στο Τέξας...



Τόσο ήταν το κομμάτι για μπάλα, γκρινιάρη/α. Πάμε τώρα στα άλλα. Οι χίπστερ και οι νεοχίπηδες συνήθως δε βγαίνουν στα ίδια μαγαζιά, δεν ακούν την ίδια μουσική, δεν κάνουν τα ίδια ναρκωτικά, κλπ. ΕΝΑ από τα λίγα σημεία συμφωνίας τους είναι ότι και οι μεν και οι δε δηλώνουν οπαδοί της Μπαρτσελόνα - χωρίς όμως να ξέρουν τίποτα από ποδόσφαιρο, απλά επειδή είναι TRENDY. Και κερδίζει (ή κέρδιζε τουλάχιστον). Και γιατί εδρεύει στη Βαρκελώνη, στην παγκόσμια Μέκκα του νεοχιπισμού (η Μεδίνα είναι το Βερολίνο, τα έχουμε πει αυτά). Και γιατί όλοι/ες "ερωτεύτηκαν έναν/μια στη Ράμπλα με τζίβες, μουστάκι, πολύχρωμα ρούχα και τόσο, μα τόσο θλιμμένα μάτια..." Και γιατί είναι TRENDY. Με όλο το σεβασμό στους true οπαδούς της Μπαρτσελόνα που ήταν Μπαρτσελόνα και όταν έχανε (thanosxar, κυριακούλης κλπ) όλοι οι υπόλοιποι είστε για λύπηση. Και σταματήστε να ασχολείστε τώρα, θα φύγει από τη μόδα πιο γρήγορα κι απ' ότι οι All Saints (οι ποιες;;;;ΑΚΡΙΒΩΣ)



Υ.Γ. 1 Θα μου επιτρέψεις αναγνώστη να με αντιγράψω από το φουμπου και να καλέσω και από αυτό το μετερίζι στην αυριανή πορεία-περίπατο με ρεσώ: "ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ: Μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα της καρδιάς μας, αύριο στις 9 όλοι με ρεσω στην πλατεία στο γκάζι. Θα ακολουθήσει περίπατος με λήψη ασπρόμαυρων φωτογραφιών που θα αποτυπώνουν τη θλίψη μας, ο οποίος θα καταλήξει στο six dogs. Εκεί θα μας περιμένουν λαχταριστά γερμανικά λουκάνικα και μπύρες, τα οποία και ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΜΕ σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Παρακαλούνται όσοι έχουν μουστάκι και τεράστια κοκκαλινα γυαλιά να φέρουν μεγάλα ρεσω καθώς θα τοποθετηθούν στην κεφαλή της πορείας για να τους βγάλει ασπρόμαυρη φωτο η λαιφο και η άθενς η βοις. Ευχαριστώ. ΑΤΕΝΙΣΤΑΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΙΣΤΑΣ."

Υ.Γ. 2 Το ότι κάνω quote τον εαυτό μου θα έπρεπε ίσως να με ανησυχήσει. Αλλά τουλάχιστον δεν είμαι φαν της Μπάρτσα. Α, και μην τολμήσετε όλοι εσείς οι απογοητευμένοι να μου γίνετε ξαφνικά St Pauli...Αφήστε ήσυχο ότι δεν καταλαβαίνετε. Άνιωθοι.

6 σχόλια:

  1. ρισπεκτ για την αναφορα στο Τορινο <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν γραφω 7-0 κάπου, εκεί πάει αυτόματα το μυαλό μου, δεν ξέρω γιατί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα τωρα ξαφνικα οι Γερμανοί να κερδίζουν και στη μπάλλα;;;;πώς γίνεται αυτό;;;
    μας έχουν που μας έχουν κάτσει στο σβέρκο, αντί να δώσουν τίποτα αποζημιωσεις πίσω (που λέει και ο Αλέξης)- ή επανορθώσεις δεν ξέρω και πως τις λένε........
    Αι στο καλό - είναι και Μέγάλη Εβδομάδα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπάρχει χειρότερο απ το να υποστηρίζουν την ομάδα σου όλοι οι άμπαλοι που αν τους αναφέρεις τον luis enrique ή τον beguiristain θα νομίζουν ότι είναι μοδάτος υποδηματοποιός ο πρώτος και εκπρόσωπος των μοντερνιστών ο δεύτερος; αει σιχτίρ!
    Ο μεγάλος μου φόβος τον τελευταίο καιρό είναι μην συμβεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον και με την ΑΕΚάρα, δεν θα το αντέξω κι αυτό το χτύπημα (...μάλλον η υπερβολική κατανάλωση χοληστερίνης φταίει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ. Υποδηματοποιός και μοντερνιστής....Κάτσε: Ο Κούμαν δεν ήταν εκείνος ο Ολλανδός αρχιτέκτονας που είχε και μπάντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή