Εγώ όταν δε βρίσκω να κάτσω κάπου δεν κάνω έτσι




Είμαστε που λες, αναγνώστη, στην προσυγκέντρωση για την πορεία της Κυριακής και ένας χίπστερ δίπλα διατείνεται φωναχτά ότι "τα γιαπωνέζικα δεν είναι δύσκολα, εγώ έκανα μαθήματα ΕΝΑ χρόνο και τα μιλάω". Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που θέλω να ανοίξω έναν τραπεζικό λογαριασμό και να σε καλέσω να συνεισφέρεις τον οβολό σου και να με βοηθήσεις να πάρω ένα tablet να γράφω ανάρτηση επί τόπου (η εναλλακτικά ένα μπαζούκας να του τινάξω το κεφάλι ή ένα ξυράφι να του ξυρίσω το μουστάκι. Χωρίς αφρό. Και χωρίς σταθερό χέρι). Γιατί ρε απόβρασμα της κοινωνίας να μάθεις ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ; Και άντε πες θέλεις να μάθεις για τα hentai προφανώς, τα έμαθες μέσα σε ένα χρόνο; Τι σκατά τρέχει μέσα στο πράγμα πίσω από το μουστάκι σου (που με πολλή επιείκεια θα μπορούσε ίσως κάποιος να αποκαλέσει κεφάλι); Δεν αντέχω άλλο.




Που πας ρε Καραμήτρο Γάλλε Χίπστερ;
Ξέρεις Γιαπωνέζικα;


Κατά τ' άλλα, αναγνώστη, η πορεία ΕΙΧΕ κόσμο (παραπάνω από όλες τις προηγούμενες χρονιές, φυσικά, βλέπε το My own private Πολυτεχνείο ), και μετά το πέρας της η συντακτική ομάδα του blog, εγώ δηλαδή, επέλεξε κατεβαίνοντας την Αλεξάνδρας μια δεξιά οπορτουνιστική στροφή, πηγαίνοντας προς Γκύζη και τη Σκορδόπιστη, καθώς η αριστερή στροφή, ενώ γενικά είναι επιθυμητή (πέρα από ιδεολογικούς λόγους και για τον πολύ απλό και πρακτικό ότι μένω Εξάρχεια), ενείχε μια επικινδυνότητα τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα. Όντως, λίγο μετά, εκατοντάδες μπάτσοι αποφάσισαν να πιουν καφέ στην πλατεία και επειδή δε βρήκαν τραπέζι στου Σάκη, ξέσπασαν στους θαμώνες και στο μαγαζί.  Η έλλειψη καφεΐνης και η έκδηλη απογοήτευσή τους που δε μπορούσαν να πάρουν άρωμα Εξαρχείων αυτή την ιστορική ημέρα μετέτρεψε αυτά τα αγνά και πράα πλάσματα σε ροπαλοφόρους τραμπούκους και χρυσαυγίτες με στολή. Εγώ πάντως, αναγνώστη, τους αγαπάω ακόμα (όχι) και τους αφιερώνω και ένα τραγουδάκι των Mudhoney που το βάζω και στο Zazzium (παίζω σήμερα, ευκαιρία να το ακούσεις).



Υπερβολές


Αλλά όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία, αναγνώστη. Το σημαντκό γεγονός της εβδομάδας είναι ότι ΔΕΝ έφυγε ο Τατσόπουλος από το ΣΥΡΙΖΑ. Η υπόλοιπη μισή Αθήνα μπορεί να αναπνεύσει, πήρε μια αναβολή μέχρι να την περιποιηθεί ο Πετράν, προς το παρόν πολιτεύεται (και δεν ντρέπεται). Σε αφήνω με μια φώτο από το θρυλικό Σαντιάγκο Μπερναμπέου, έτσι, επειδή ο Ρονάλντο κάνει παπάδες φέτος.



Οχι ρε, δε σας αγαπάμε, να πάρετε τον Δένδια 
και να πάτε για καφέ αλλού. Ουστ.

Υ.Γ. Οι αναγνώστες - μηχανικοί (και όχι οι μηχανικοί αναγνώστες, όποιος αναγνώστης βρει σε ποια άλλη ανάρτηση έχει χρησιμοποιηθεί αυτό το λογοπαίγνιο κερδίζει ένα T-shirt "Σπόρος", περιμένω τις απαντήσεις στα σχόλια) παρακαλούνται να ανέβουν την Κυριακή στο ποδηλατοδρόμιο. Θα έχει δημόσιο λιθοβολισμό χίπστερ και ατενίστας και αμέσως μετά εκλογές για το ΤΕΕ. Στηρίζουμε ΑΕΠ έτσι; Ευχαριστώ.

8 σχόλια:

  1. Γιατί τέτοιο μένος για τα γιαπωνέζικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τα γιαπωνέζικα σε συνδυασμό με ποζέρια είναι το μένος. Βασικά μόνο για τα ποζέρια, όχι για τα γιαπωνέζικα. (Μαρία εσύ; Συγγνώμη, εσένα ξέρω ότι σ' αρέσουν)

      Διαγραφή
    2. Εντάξει γιατί είπα μήπως ήμουν σε λάθος μερία του οδοφράγματος (με ατενίστας χίπστερς) και μ' έπιασε μια ζάλη.

      Διαγραφή
    3. Χαχαχαχαα. Οχι, με τους καλούς είσαι, αφού διαβάζεις Σπόρο.

      Διαγραφή
  2. Είμαι σε ένα βαρετό συνέδριο κ ομολογώ ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση μ φτιαξε λίγο τη διάθεση. Ωστόσο πρόσεξε λίγο αυτή την εμπάθεια που έχεις με τους χιπστερ! Θα μπορούσες να σχολιασεις τόσα αλλά ενδιαφέροντα πράγματα κ λες όλο γι αυτούς! Παρόλα αυτά τα λες με το δικό σ γλαφυρό τρόπο άρα μας αρέσει. Αυτα. Ελεάννα. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιο πολύ έγραψα για τους μπάτσους σε αυτή παρά για τους χίπστερ...Αλλά και πάλι, όταν ο άλλος σε πορεία Πολυτεχνείου λέει ότι έμαθε γιαπωνέζικα ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, θα τον κατακεραυνώσω ανελέητα κι ας επαναλαμβάνομαι, κι ας φαίνομαι εμπαθής....Δεν είμαι εγώ εμπαθής, αυτοί δεν την παλεύουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωραια αναρτηση
    νομιζω αυτος ειναι ο υμνος κατα του ματατζη
    http://www.youtube.com/watch?v=MZ0F0DqTFj8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν είναι να σε βοηθήσει...είμαι περίεργη να δω τι θα γίνεις όταν ''μεγαλώσεις''

    ΑπάντησηΔιαγραφή