γλέντια και χαρές




Αναγνώστη, σου χρωστάω το δεύτερο μέρος από τις φυλές της παραλίας. Αλλά δε θα το έχεις ακόμα...Πρώτον για να έχεις αγωνία και δεύτερον για να μην καταντήσει τελείως lifestyle το blog. Προς το παρόν θα εστιάσω σε μια μεγάλη μουσική μορφή που είναι και συντοπίτης μου. Και ο οποίος αν και ξεκίνησε από το χιπ χοπ δεν κολλάει να κάνει και πειραματισμούς με άλλα μουσικά είδη, όπως φαίνεται και στο παρακάτω ακυκλοφόρητο (αφού τραβήχτηκε το Σάββατο) βίντεο:

Στίχοι βγαλμένοι από τη ζωή


Ο Μικρός Νικόλας λοιπόν, μετά από τις φοβερές επιτυχίες "Νόμιζες πως τα δες όλα" και "Θα γαμηθεί ο Δίας", τη συνεργασία με τον X-Ray, τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, θα μου κάνει τη χάρη να τραγουδήσει στο SporoBirthday Party!!! Volume4 στις 22 Αυγούστου, ένεκα των γενεθλίων μου...(https://www.facebook.com/events/150060668529738/?fref=tck).. Μαζί του ο εξαιρετικός Dj Microstar (για να πάρεις γεύση από τη δουλειά του αναγνώστη θα σου πρότεινα να ανατρέξεις στο "κουμπάκια και μπλιμπλίκια") καθώς και άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες, που δεν είναι ανακοινώσιμοι ακόμα...Το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω είναι ότι καταβάλλονται προσπάθειες να κλείσουμε έναν τύπο που το μικρό του είναι Αλέξανδρος και το επίθετό του αρχίζει από Κ και τελειώνει σε -ίδης. Όσοι ξέρουν κατάλαβαν. Πάρε, αναγνώστη μου, και το επίσημο banner του πάρτυ. 


Φτιαγμένο από τον Microstar - έγραψες Παναγιώτη

Πραγματικά θα είναι από τις συντομότερες αναρτήσεις μου γιατί νιώθω πολύ συγκινημένος (και γιατί σκάει ο τζίτζικας και θέλω να πάω για μπάνιο). 










2 σχόλια:

  1. Agapite Spore thelame na rotisoume an tha yparxei eidiko leoforeio ap tin Athina gia to SporoBirthdayParty???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει σαν σκέψη. Αλλά μπορει να χρειαστεί να μεταμφιεστειτε σε θρησκες γριούλες. Μιλάμε με πρακτορεία που οργανώνουν εκδρομές σε μοναστήρια...

      Διαγραφή